Symposium ‘Holland ontluikt’ op 23 en 24 januari 2019 in het Muiderslot

Op 24 januari 2019 is Holland Historisch Tijdschrift partner van het symposium ‘Holland Ontluikt‘, over de vroege geschiedenis van het graafschap Holland. Het symposium zal gehouden worden op het Muiderslot. Als vervolg op het congres ‘De dageraad van Holland, 1000-1300‘ in 2017 in Leiden, staat de tweede dag van het wetenschappelijke symposium in het teken van multidisciplinair onderzoek naar het ontstaan van het graafschap Holland (Holland Ontluikt). De invulling is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de provincie Zuid-Holland, de Gemeente Vlaardingen en Holland Historisch Tijdschrift. Bekijk hier het volledige programma.

Waar: Rijksmuseum Muiderslot, Herengracht 1, 1398 AA Muiden.
Wanneer: 23 en/of 24 januari 2019 10.00-17.00 u (inloop vanaf 9.30 u).
Entree: Kosten voor deelname bedragen € 15,- per dag, inclusief entree tot het museum (indien u een Museumkaart bezit, deze graag tonen aan de kassa bij binnenkomst); geen studentenkorting van toepassing.
Inschrijving: Aanmelden via deze link. Uw aanmelding is pas definitief na betaling. Draai uw scherm bij aanmelding via smartphone. Er is plek voor maximaal 70 deelnemers per dag. Indien u beide dagen wilt komen, meldt u dan svp voor beide dagen apart aan.
Bereikbaarheid: Meer info over onze bereikbaarheid vindt u hier.