Oproep | Hollandse Podcast Parade

Tot twee week geleden plaatsten we wekelijks een bespreking van een historische podcast of vlog in de online rubriek Hollandse Podcast Parade. Dit was een experiment dat wat ons betreft geslaagd is. Daarom gaan we deze besprekingen een vaste plaats geven. Iedere maand zal er een aflevering van de Hollandse Podcast Parade op onze website verschijnen, waarin wij vlogs en podcasts (of de combi van vlogcasts) over de Hollandse geschiedenis onder de aandacht brengen.

Graag vragen wij de lezers en volgers van Holland om hulp! Heb jij in de afgelopen weken van thuisquarantaine een podcastserie ontdekt waar je graag kort (max. 300 woorden) over wil schrijven? Dat kan! Stuur ons een bericht via info@tijdschriftholland.nl waarin je kort aangeeft welke podcastserie of specifieke aflevering je graag zou willen signaleren. Enige voorwaarde is dat er een link moet zijn met de Hollandse geschiedenis.

Geen tijd om te schrijven, maar wil je ons wel op een geniale podcast of aflevering wijzen? Alle tips zijn welkom op info@tijdschriftholland.nl